Heb jij ook een goed voornemen voor het nieuwe jaar: een ongewenste gewoonte aanpakken?

Denk dan eens aan de leefstijltraining van Corinne de Beer (psycholoog) en Nathalie Sengers-Twisk (oefentherapeut Mensendieck)! Zij hebben met hun leefstijltraining “De smaak te pakken” een uniek concept in de regio, namelijk op een laagdrempelige, vriendelijke manier ongewenste gewoontes in kleine stapjes aanpakken.

Wil jij dit ook wel...
De bel van de ijscoman horen tingelen...en merken dat je geen aandrang voelt om er naar toe te rennen? Een chocolaatje aangeboden krijgen en moeiteloos afslaan, omdat het je niet aanlokt? Een glas wijn gepresenteerd krijgen, en merken dat je meer zin hebt in een kopje thee?

Is dit jouw realiteit...
‘ Ik heb al zo vaak geprobeerd om minder te snoepen, maar het enige resultaat is dat ik er steeds aan loop te denken, dan krijg ik juist trek’.  ‘Ik zou best iets minder willen drinken, maar ja, met mijn drukke baan... dan mag ik mezelf toch wel belonen? Anders wordt het leven voor mij gewoon te saai.’

Hoe tevreden ben jij over je leefstijl? Als je niet helemaal tevreden bent: Kom naar onze gratis lezing  op dinsdag 12 januari a.s. van 17.00 tot 18.00 in Gezondheidscentrum Broekpolder.
Ontdek hoe leuk het kan zijn om beetje bij beetje je gewoontes te veranderen! Kleine veranderingen geven al snel een sneeuwbaleffect. De training zal starten in februari, wordt in kleine groepen (max 8 personen) aangeboden en je leert hierin werken aan je persoonlijke doelen onder begeleiding van de 2 trainers. Er zijn lichaamsgerichte oefeningen en je leert waarom het misschien eerder niet lukte om dingen aan te pakken en hoe dit obstakel te overwinnen. Zie www.deregieterug.nl voor meer info en aanmelding.