Oktober maar dan zonder sigaretten!

DOE MEE EN SCHRIJF JE IN!stoptober logo.jpg

Maak vanaf 1 oktober gebruik van alle steun die Stoptober biedt. Gebruik de app, volg ons op Facebook en Twitter of maak kennis met onze experts!

Waarom stoppen ? Daarom stoppen!

Er zijn veel redenen om te stoppen met roken, en stoppen met roken heeft altijd zin. Oók als het voor 28 dagen is. Dat de gezondheidsvoordelen groot zijn, is duidelijk. Wist je dat stoppen al na 24 uur effect op je heeft? Op dat moment is alle koolmonoxide uit je lichaam en beginnen je longen aan de grote schoonmaak. Na 48 uur is alle nicotine uit je lijf. Maar wat te denken van het geld dat je bespaart door te stoppen en alle leuke dingen die je van dat geld kunt doen? Bovendien hoef je nooit meer buiten onder een afdakje te kleumen met een sigaret. Ook voor je omgeving is het fijn dat je stopt – al stop je natuurlijk in de eerste plaats voor jezelf. Misschien bevalt het je zó goed, dat je blijvend wilt stoppen.

Mocht je daar na Stoptober begeleiding bij willen, neem dan contact op met de praktijkverpleegkundige van huisartsenpraktijk Broekpolder Mw. Netty Teunissen. Of kijk op de website www.stoptober.nl  voor andere experts bij u in de buurt.