Wij bouwen aan gezondheid

In de maanden november tot en met februari zal het Wijkcentrum Citadel verbouwd worden. Het Gezondheidscentrum breidt verder uit en hiervoor passen wij de benedenverdieping aan.

Op de benedenverdieping bouwen wij een kind- en jeugdcentrum (logopedie, fysiotherapie, ergotherapie, psychologie, stottertherapie, dyslexiebehandeling). Ook bouwen wij aan meer bewegen, meer ontspanning en meer ontmoeten in de wijk. Op de benedenverdieping worden hiervoor groepsruimtes ingericht.

Op sommige momenten zal deze verbouwing leiden tot overlast, zoals geluidsoverlast, tijdelijk andere looproutes en ingangen tot het centrum, minder parkeermogelijkheden rond het centrum of minder goede bereikbaarheid door het laden en lossen van bouwmaterialen aan het Steenhouwerskwartier/ Schutterskwartier.

Wij proberen deze ongemakken voor u, voor onze zorgverlening en onze omgeving zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hierover hebben, dan kunt u contact opnemen met Denise Boon, centrummanager via info@gcbroekpolder.nl of telefoonnummer 06-20045602.

 Opmaak_overlast_Poster1.jpg