Logopedie

Welkom bij logopedie, stottertherapie en stemcoaching

Katinka-Reiss-logopedie-gezondheidscentrum-broekpolder-Heemskerk-Beverwijk.jpgCommuniceren is praten en horen en luisteren en begrijpen en vertellen en...
Bij de logopedist kunt u terecht met baby’s met slikproblemen, jonge kinderen met een spraak- en taalstoornis waardoor zij niet of onduidelijk spreken, kinderen die slissen of verkeerd slikken, kinderen en volwassenen met stemaandoeningen, kinderen met ernstige dyslexie, langdurig zieken bij wie de spraak is aangedaan.

Bij de logopedist-stottertherapeut kunt u terecht met problemen op het gebied van stotteren of broddelen.
U kunt naar de logopedist en stottertherapeut voor het onderzoek doen naar en de behandeling van problemen in de communicatie. Wij behandelen mensen van alle leeftijden.

De logopedisten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. De logopedist-stottertherapeut is ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST).

Voor meer informatie gaat u naar de website www.salijn.nlwww.katinkareiss.nl voor logopedie of naar de website www.logopediepraktijkangeliquedreijer.nl voor stottertherapie.

Contact: Logopediepraktijk Katinka Reiss logo-logopedia.jpg
Steenhouwerskwartier 29                    

1967 KD Heemskerk

06 - 41 69 01 41
info@katinkareiss.nl

Stottertherapie Angélique Dreijer
Steenhouwerskwartier 29
1967 KD Heemskerk
06 - 12 81 63 30
info@logopediepraktijkangeliquedreijer.nl
Aanmelding: Voor logopedie: 06 - 33 79 77 57
Voor stottertherapie: 06 - 12 81 63 30