Zorgprogramma Kind en jeugd

Algemeen

Maakt u zich zorgen over de groei of ontwikkeling van uw kind? Heeft u vragen over opvoeding of wenst u opvoedingsondersteuning? In Kind & Jeugd van Gezondheidscentrum Broekpolder kunt u terecht voor de begeleiding en behandeling van uw kind tussen de 0 – 18 jaar oud. Bij ons vindt u speciaal op uw kind gerichte fysiotherapie, psychologie, logopedie, diëtetiek en ouderbegeleiding. Met opvoedvragen kunt u bij ons terecht op het opvoedspreekuur.

Samen met u en uw kind werken wij aan een oplossing. Dit gebeurt zo nodig in een uitgebreid team waardoor verschillende invalshoeken mogelijk zijn. Binnen Kind & Jeugd kunnen u en uw kind vertrouwen op onze deskundigheid en doelgerichtheid. Wij bieden zorg op maat in een kindvriendelijke en stimulerende omgeving.

Samenwerking

Kind & Jeugd biedt een groot aanbod aan zorg onder één dak. De voordelen voor u en uw kind zijn:

  • Samen werken wij aan één plan: binnen Kind & Jeugd zijn er korte communicatielijnen tussen de zorgverleners en snelle verwijzingsmogelijkheden.
  • Wij beschikken over een breed netwerk. Indien noodzakelijk zorgen wij voor een adequate doorverwijzing naar andere instanties, zodat uw kind direct op de juiste plek belandt. 
  • Wij bieden een scala aan mogelijkheden passend bij uw vraag: van lichte opvoedondersteuning tot multidisciplinaire zorgprogramma’s zoals bijvoorbeeld Kids go for fit.
  • Wij bieden ruime openingstijden.
  • U blijft in hetzelfde gebouw als uw kind door eerdere zorgverleners wordt gezien.

Kind & Jeugd bestaat uit de volgende zorgverleners

Verwijzing en vergoeding

Uw kind kan bij Kind & Jeugd terecht via uw huisarts, specialist, consultatiebureau, kinderdagverblijf of school. Doorgaans is voor de zorg van uw kind een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Vraag aan de desbetreffende zorgverlener of een verwijzing nodig is en informeer voor de vergoeding van de zorg bij uw zorgverzekeraar. Het Opvoedspreekuur is gratis en er kan zonder verwijzing een afspraak worden gemaakt.

Aanmelding

Voor het aanmelden van uw kind kunt u direct contact opnemen met de desbetreffende zorgverlener. Als u niet zeker weet bij welke zorgverlener u moet zijn, kunt u uw kind aanmelden op telefoonnummer 0251 – 257252 of via dit aanmeldformulier:

 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.