Huisartsenpraktijk Broekpolder

Welkom bij Huisartsenpraktijk Broekpolder

huisarts.jpgHuisartsenpraktijk Broekpolder is een moderne en vooruitstrevende praktijk. Onze doelstelling is het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg. Naast normale huisartsenzorg kunt u terecht voor speciale preventie- en zorgprogramma’s en programma’s voor een gezonde leefstijl uitgevoerd door ons team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten.

Goede bereikbaarheid van de praktijk en service staan hoog in ons vaandel. Huisartsenpraktijk Broekpolder werkt volgens afspraak en biedt extra ochtend en avondspreekuren. Ook heeft Huisartsenpraktijk Broekpolder online-mogelijkheden voor het maken van afspraken en aanvragen van herhaalmedicatie.

npa-logo.jpgHuisartsenpraktijk Broekpolder is NHG geaccrediteerd en Achmea Pluspraktijk.

De praktijk neemt momenteel geen nieuwe patiënten buiten de Broekpolder aan, hierdoor is inschrijven in de praktijk niet mogelijk.

Contact: Huisartsenpraktijk Broekpolder
Steenhouwerskwartier 29a
1967 KD Heemskerk
0251-257257
info@huisartsenbroekpolder.nl
Openingstijden: ma. t/m vr. 08.00 - 17.00 uur.
Spreekuur: ma. t/m vr. volgens afspraak.
Afspraak maken: bel 0251 - 257 257 of via onze website.
Spoed: Wanneer met spoed medische hulp noodzakelijk is, kunt u gebruik maken van het SPOEDNUMMER: 0251-257 257 keuze 1. Buiten openingstijden en in het weekend kunt u bellen met de HUISARTSENPOST: 0251-265 265.