Oefentherapie

Welkom bij Oefentherapie Broekpolder

Logo VvoCM.jpg

Oefentherapie Broekpolder biedt zorg op het gebied van houding, beweging, ademhaling en ontspanning. Wij leren u uw pijnklachten of gezondheidsproblemen te begrijpen door aandacht te hebben voor het gehele lichaam. Zodra u openstaat voor een actieve aanpak van uw klachten zullen wij u begeleiden met stap voor stap opgebouwde oefeningen en leert u adviezen en tips om gezonder met uw lichaam om te gaan. Alle oefeningen en adviezen zijn direct toepasbaar in uw dagelijks leven.

Oefentherapie Broekpolder is gespecialiseerd in psychosomatische oefentherapie, behandeling van draaiduizeligheid en scoliose. Ook biedt Oefentherapie Broekpolder groepslessen PerfectPilates, zwangerschapsbegeleiding en groepslessen voor moeders met een baby tot 6 maanden.

Oefentherapie Broekpolder kenmerkt zich door de individuele aandacht, de functionaliteit van de oefeningen en het doorlopen van de stappen van gedragsverandering (openstaan, weten, willen, kunnen, doen, volhouden).

pluspraktijk1.jpgOefentherapie Broekpolder is een Achmea Pluspraktijk en de oefentherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.


Voor meer informatie gaat u naar de website van Oefentherapie Broekpolder.

Contact: Oefentherapie Broekpolder
Steenhouwerskwartier 29
1967 KD Heemskerk
0251 - 248 006
info@oefentherapiebroekpolder.nl

De praktijk is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. Daarbuiten, of als wij aan het behandelen zijn krijgt u de voicemail. Wanneer u een bericht inspreekt, bellen wij u in principe dezelfde werkdag terug.
Openingstijden: ma. 9.00 - 18.00 uur
di. 9.00 - 13.00 uur
wo. 8.00 - 21.00 uur

do. 13.00 - 21.00 uur
vr. 9.00 - 18.00 uur
Afspraak maken: bel 0251 - 248 006 of mail naar in info@oefentherapiebroekpolder.nl