Oefentherapie

oefentherapielogo.png

Welkom bij Oefentherapie Broekpolder

Oefentherapie Broekpolder biedt zorg op het gebied van houding, beweging, ademhaling en ontspanning. Wij leren u uw pijnklachten of gezondheidsproblemen te begrijpen door aandacht te hebben voor het gehele lichaam. Zodra u openstaat om met uw gezondheid aan de slag te gaan, zullen wij u begeleiden met stap voor stap opgebouwde lichaamsgerichte oefeningen. Tevens leert u adviezen en tips om gezonder met uw lichaam om te gaan. Alle oefeningen en adviezen zijn direct toepasbaar in uw dagelijks leven.

Oefentherapie Broekpolder is gespecialiseerd in oefentherapie Mensendieck (bij houdingsklachten), psychosomatische oefentherapie (bij aanhoudende pijn e/o spanningsklachten), slaapoefentherapie, en de behandeling van draaiduizeligheid en scoliose. Ook biedt Oefentherapie Broekpolder groepslessen Pilates, vitaliteitswandelingen en de mogelijkheid voor workshops/bedrijfstrainingen.

De begeleiding door de oefentherapeuten van Oefentherapie Broekpolder kenmerkt zich door de individuele aandacht, de functionaliteit van de oefeningen en het doorlopen van de stappen van gedragsverandering (openstaan, weten, willen, kunnen, doen, volhouden).

Oefentherapie Broekpolder is een Achmea Pluspraktijk en de oefentherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.


Voor meer informatie gaat u naar de website van Oefentherapie Broekpolder.

Contact: Oefentherapie Broekpolder
Steenhouwerskwartier 29
1967 KD Heemskerk
0251 - 248 006
info@oefentherapiebroekpolder.nl

Wanneer u een bericht inspreekt,
bellen wij u de volgende werkdag terug.
Kijkt u voor actuele openingstijden, vergoedingen en meer op onze website: www.oefentherapiebroekpolder.nl
Afspraak maken: bel 0251 - 248 006 of mail naar in info@oefentherapiebroekpolder.nl