Psychologische zorg

Welkom bij Corinne de Beer, psycholoog

psychologie-broekpolder (1).jpgMensen proberen hun problemen op te lossen op de manier waarop ze dat gewend zijn. Maar soms werkt die vertrouwde aanpak niet. Zoals John Lennon zei: ‘Life is what happens when you are planning something else.’ Een psychologenpraktijk staat open voor mensen die ergens mee zitten en er zelf niet meer uitkomen. Corinne de Beer bespreekt samen met u uw situatie, denkt met u mee en helpt u om tot een oplossing te komen. Zij helpt u om zicht te krijgen op uw persoonlijkheid; uw drijfveren en valkuilen te leren kennen zodat u dilemma ’s kunt oplossen en keuzes kunt maken.


Sinds 2014 spreken wij van de Generalistische Basis GGZ. Niet alle problematiek wordt nog vergoed via uw zorgverzekering. De Generalistische Basis GGZ is bedoeld voor het behandelen van stoornissen zoals: depressie, angstklachten, paniek-aanvallen, gebrek aan zelfvertrouwen of negatief zelfbeeld, ontregeld zijn na een ingrijpende gebeurtenis, chronische pijn, vermoeidheid, lichamelijke klachten die niet medisch behandelbaar zijn, vastlopen op telkens dezelfde thema’s, willen stoppen met ongezonde gewoontes, verwerking van trauma ‘s bijvoorbeeld gepest zijn of misbruikt zijn.

corinne.jpgMocht u twijfelen of uw type klachten voor vergoeding in aanmerking komt, neem dan contact op met uw huisarts, of vraag bij mij een aanmeldingsformulier aan. De inschatting en verwijzing van de huisarts geven daarbij de doorslag. Er wordt geen eigen bijdrage meer gerekend vanaf 2014. Wel verrekent uw zorgverzekeraar de kosten met uw eigen risico.

Corinne de Beer is BIG- geregistreerd als GZ- en eerstelijnspsycholoog en NIP registerpsycholoog.
Voor meer informatie gaat u naar de website van Corinne de Beer.

Contact: Corinne de Beer, psycholoog logo-corinnedebeer.jpg

Steenhouwerskwartier 29

1967 KD Heemskerk

06 - 31 04 23 05
info@corinnedebeer.nl
  De telefoon wordt tijdens sessies uitgezet, dus u zult niet altijd direct iemand te spreken krijgen.
 Spreek a.u.b. uw telefoonnummer duidelijk in op de voicemail. U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld, in ieder geval binnen 24 uur (kantoortijden). U kunt ook een email met uw naam en telefoonnummer sturen naar info@corinnedebeer.nl
Afspraak maken: bel 06 - 31 04 23 05 of mail naar info@corinnedebeer.nl