Fysiotherapie

Welkom bij Reva Centre, locatie Gezondheidscentrum Broekpolder

logo-revacentre.jpgSamenwerken om uw doelstellingen te bereiken
Reva Centre staat voor oprechte aandacht en de gezamenlijke inspanning om uw doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om weer te kunnen fietsen na een knieoperatie, sporten na een blessure, terugkeer naar het werk na (dreigend) uitval door klachten of het zelfstandig kunnen aankleden, wij zijn er voor u.

Reva Centre is dé specialist op het gebied van fysiotherapie in Noord-Holland. Onze locatie in het Gezondheidscentrum is modern ingericht en er zijn zeer veel specialisaties aanwezig zoals manuele therapie, arbeidsrevalidatie, sportfysiotherapie, handfysiotherapie, rug/knie fysiotherapie, nek/rug fysiotherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast kunt u meedoen met diverse preventieve trainingen en zelf trainen in het Reva TRAINING Centre. Een professioneel centrum om te revalideren van klachten en/of beperkingen zodat u snel weer kunt doen wat voor u belangrijk is!

Uw therapeuten
Bij Reva Centre werken professionele therapeuten met diverse specialisaties. Zij zijn geregistreerd in een kwaliteitsregister en regelmatig wordt er aan bijscholing gedaan om onze hoge kwaliteitsnormen te waarborgen en om verder te specialiseren. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de best werkende en wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden en werken wij conform de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met verschillende andere disciplines zoals medisch specialisten, huisartsen, revalidatiecentra en psychologen; alles om uw doelstelling te bereiken.

Contact: Reva Centre, locatie Gezondheidscentrum Broekpolder fysio-rehab-centre-broekpolder-achter.jpg 

Steenhouwerskwartier 29                  

1967 KD Heemskerk

0251 - 231 900
info@revacentre.nl
Openingstijden:

maandag:    08.00-21.00 uur
dinsdag:      08.00-21.00 uur
woensdag:   08.00-21.00 uur
donderdag:  08.00-21.00 uur
vrijdag:        08.00-18.00 uur
zaterdag:    09.00-13.00 uur
zondag:      gesloten

Afspraak maken: bel 0251 - 231 900 of mail naar info@revacentre.nl.