Leefstijlbegeleiding

Er komt steeds meer bewijs dat een aantal ziekten met gerichte leefstijlaanpassingen kan worden voorkomen en sommige gevallen zelfs genezen. Het gaat om aandoeningen die leefstijlgericht kunnen zijn: diabetes type 2, obesitas en bepaalde maag- lever- en darmaandoeningen. Deze aandoeningen kosten minder lijden en euro’s als we anders eten, meer bewegen en beter kunnen ontspannen.

Voor het Gezondheidscentrum reden om de komende jaren actief op leefstijlbegleiding verder te gaan! Wij zetten in op de pijlers bewegen, gezonde voeding, ontspannen, ontmoeten en voorlichting.

In onze nieuwe groepsruimtes geven we beweeglessen voor volwassenen en kinderen, yogalessen, Pilates lessen. Ook maken we gebruik van onze prachtige buitenruimte door het geven van diverse buitenlessen in de Vlaskamp of op andere plekken in de wijk Broekpolder. Ook het Wandelen met de Huisarts blijft gewoon doorgaan en er zal nieuw gestart worden met hardloopgroepen en boocamplessen buiten. Ook zal dit voorjaar weer worden deelgenomen aan het wandelevenement Diabeteschallenge.

Klik op onze agenda voor actuele trainingsdagen en tijden.

Bekijk de Agenda

 

Klik op onderstaande logo’s voor het specifieke leefstijlaanbod.

 

gym-met-kim-min.png

logo-Reva-Met-fysio-min.png

logovvocm-min.png

huisarts.jpg

Jeff-idee-oke3.png

Logo-swb-swbblauw910x232.png