Zorgprogramma Kind en jeugd

Algemeen

Maakt u zich zorgen over de groei of ontwikkeling van uw zoon of dochter? Heeft u vragen over opvoeding of wenst u opvoedingsondersteuning? Bij Kind & Jeugd van het Gezondheidscentrum Broekpolder kunt u terecht voor de begeleiding en behandeling van uw kind tussen de 0 – 18 jaar oud. Bij ons vindt u kind kinder kinderfysiotherapie, psychologie, logopedie, stottertherapie, diëtetiek, kinderergotherapie, dyslexiebehandeling en ouderbegeleiding.

Wij bieden zorg op maat in een kindvriendelijke en stimulerende omgeving. Samen met u en uw kind kijken we wat er aan de hand is en zoeken we naar een oplossing. Door de samenwerking van verschillende disciplines binnen het gezondheidscentrum is het mogelijk om de begeleiding zo goed mogelijk af te stemmen op uw vraag en kan er gemakkelijk doorverwezen worden of hulp erbij gehaald worden. Dit gebeurt zo nodig in een uitgebreid team waardoor verschillende invalshoeken mogelijk zijn.

Samenwerking

Kind & Jeugd biedt een groot aanbod aan zorg onder één dak. De voordelen voor u en uw zoon of dochter zijn:

  • Binnen Kind & Jeugd zijn er korte communicatielijnen tussen de zorgverleners en snelle verwijsmogelijkheden.
  • Wij beschikken over een breed netwerk. Indien noodzakelijk zorgen wij voor een adequate doorverwijzing naar andere instanties, zodat uw kind direct op de juiste plek belandt.
  • Wij bieden een scala aan mogelijkheden passend bij uw vraag: van lichte opvoedondersteuning tot multidisciplinaire zorgprogramma’s zoals bijvoorbeeld cool 2B fit.
  • Wij bieden ruime openingstijden.
  • U blijft in hetzelfde gebouw als uw kind door meerdere zorgverleners wordt gezien.

Kind & Jeugd bestaat uit de volgende zorgverleners

Verwijzing en vergoeding

Uw kind kan bij Kind & Jeugd terecht via uw huisarts, specialist, consultatiebureau, kinderdagverblijf of school. Meestal is voor de zorg van uw kind een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Vraag aan de desbetreffende zorgverlener of een verwijzing nodig is en informeer voor de vergoeding van de zorg bij uw zorgverzekeraar. 

Aanmelding

Voor het aanmelden van uw kind kunt u direct contact opnemen met de desbetreffende zorgverlener.